Årsmøte 2021

Årsmøte Vestby Næringsforum 2021

I overkant 20 av Vestby Næringsforum sine medlemmer deltok i dag på vårt digitale årsmøte. Vi er svært glade for fremmøte og engasjement våre medlemmer viser, og det var veldig hyggelig at ordfører Tom Anders Ludvigsen tok seg tid til å delta på vårt årsmøte.

Styreleder Halvor Sørbye ledet møte, og gjennomgikk årsmøte til de fremmøtte. Årsregnskapet 2020 og budsjett 2021 ble presentert av daglig leder Annie K Korsmo, som ble godkjent av årsmøte.

I år var det flere av våre styremedlemmer som stod til valg, og det var positivt mottatt at de fleste ønsket å stille til gjenvalg. I tillegg ble Terje Baardseth fra Active Group valgt til vara medlem, og hans engasjement vil bli godt mottatt i tiden fremover.

Ny valgkomite ble presentert som ble utvidet til 3 deltakere; Fred Inge Thomassen fra Brødrene Thomassen Bygg, Gunvald Andresen fra Dagu og Hilde Feragen fra Superprint.

%d bloggere liker dette: