Vil du jobbe i Vestby? Se her!

person holding apple magic mouse
Photo by Vojtech Okenka on Pexels.com

Nå er drømmejobben kun er klikk unna! Har du lyst til å jobbe i en av Norges kommune i størst vekst? Bare se hva som rører seg av jobb muligheter i Vestby Kommune!

Mange bedrifter vokser og etablerer seg i Vestby Kommune. Dette gir spennende jobb mulighet for mange, og et lite søk på Finn.no viser at det er over 200 utlyste stillinger i Vestby Kommune.

206 ledige stillinger i Vestby Kommune pr 26.05.2021

Kommunens totale areal er på 133 km2. Med næringsområdene på Verpet og Deli Skog, dobbeltsporet jernbane, firefelts motorvei (E6) og nærhet til fjord og flyplass, fremstår Vestby kommune som en av de mest attraktive kommunene for næringslivsetableringer og næringsutvikling.

Vestby Kommune

Ledige stillinger

Vestby Kommune er en næringskommune, og vil oppleve en stor vekst de nærmeste årene. Dette gir positive ringvirkninger for lokalt næringsliv. Vestby Næringsforum vil fremheve følgende muligheter hos noen av våre medlemmer:

En god CV er viktig

En god CV og søknad er viktig i en jobbsøknadsprosess. Trenger du tips til å skrive en CV og søknad? Sjekk ut websidene til NAV.

Det et også mulig å benytte seg av ulike portaler som tilbyr gratis maler til CV og søknader. Her er ett eksempel. Husk det er enkle maler for CV og søknader tilgjengelig via Microsoft Word- helt gratis.

Er du medlem og ønsker å dele en utlysning med oss? Ta kontakt. Lykke til!

Bli medlem

%d bloggere liker dette: