Fullt hus på årets andre partnermøte!

Partnermøte på Son Spa

Vestby Næringsforum inviterte til årets andre partnermøte på Son Spa. Det ble fullt hus med engasjerte deltakere.

Vestby Næringsforum består av 23 partnere som til sammen utgjør bærebjelken i foreningen. Hvert år inviterer Vestby Næringsforum våre partnere til å møtes for å knytte relasjoner og skape en ekstra ROI for deres satsning i foreningen. Denne uken var det klart for å årets andre partnermøte.

Son Spa har to lekre badstuer, og dette gav en perfekt anledning til å invitere møtedeltakerne til morgenbad og badstue før partnermøtet. Det ble en herlig gjeng earlybirds som møtte kl 0750 for en forfriskende start på dagen.

Makroøkonomi i usikre tider

Tusen takk til Sparebank1 Østfold Akershus for et interessant innlegg om makroøkonomi i dagens verdensbilde. Alt henger sammen med alt og det var interessant å høre hvordan verdensbildet påvirker økonomien vår- både privat og næring. Temaet skapte godt engasjement.

Fremtidens Spa hotell!

Ann Jeanette Myrland presenterte Son Spa og hvilke fokus hotellet har for fremtiden. Det var inspirerende å høre mer om hotellets fokus på bærekraft og hvilke tiltak hotellet gjør for å inkludere lokalt næringsliv og miljø i sin virksomhet. Dette er et hotell med mange muligheter!

Tusen takk til team Son Spa for fantastisk vertskap, nydelig frokost og ikke minst morgenbad.

Våre partnere

%d bloggere liker dette: