Bonava og Gartneritaket!

Mange omtaler Vestby sentrum som en byggeplass om dagen- med noe negativt toneleie.

Ja, det er utfordrende når det utvikles og bygges, for innbyggere, tilreisende så vel som trafikkerende. Men alternativet er stillstand og dermed fraflytting, så takke oss til litt byggestøy, vekst og fremdrift.

Det skjer mye bra i Vestby om dagen, og det bygges rekordmange boenheter som skal fylles med mennesker som forhåpentligvis vil både bo- og arbeide her.
Vi innehar tett dialog med våre Partnere, hvor av flere av de er nettopp eiendomsaktører og vi følger deres ulike byggeprosjekter tett. I tillegg engasjerer vi oss i ulike høringssaker omh. næring- og boligutvikling i Vestby.

Vi innehar også et eget klyngenettverk for Gård-grunneiere hvor vi drøfter ulike prosjekter, fremdrift, utfordringer mm. og vi er på bedriftsbesøk og har bla. besøkt vår Partner, Bonava for å få vite mer om Gartneritaket!

Er du nysgjerrig på hvordan det blir seende ut til slutt, les mer her:
https://www.bonava.no/bolig/viken/vestby/gartneritaket/gartneritaket-i

Vi takker for hyggelig og informativt bedriftsbesøk, drøftinger, innsikt og lunsj. Samt setter vi stor pris på å ha Bonava som Partner!

“gartneritaket #partner #vestbynæringsforum

%d bloggere liker dette: