Årets partner og lagring i skyen!

Snart trer vi inn i et nytt år, hvor nyttårsforsettene for mange allerede er påtenkt og klare.

Bedre effektivitet, struktur og oversikt er for mange av oss kjente, gjentakende forsetter ved årets slutt.
Uten gode rutiner og systemer, skal det vanskelig gjøres å lykkes med ovennevnte.
Så hvordan står det til med effektiviteten på ditt arbeidssted?
Er strukturen og oversikten helt på plass, eller kjenner du som med flere, at her er det fortsatt forbedringspotensiale?
Her deler de små som de store de samme utfordringer, uavhengig av hvilken bransje du er i.

Selv har vi i Næringsforumet hatt stor glede av vårt samarbeid med Abacus- IT.
De står parate når våre påmeldingsknapper ikke fungerer, utsendelser ikke går som tenkt, og hjemmesiden krangler med vår tålmodighet.
Vi kan godt tåle litt tekniske utfordringer på generell basis i hverdagen, men det er helt avgjørende at vi når de oppstår får rask support så vi løser problemet like raskt. Ekstra verdifullt er det at vi forholder oss til samme kontaktperson som bistår oss.
Det er jo nettopp ofte dette leddet som blir borte når firmaer vokser og tjenester sentraliseres.

Abacus IT, som mange vet har sitt hovedkontor beliggende i Son, er i tillegg lokalisert 10 andre steder. De bistår deg som bedrift om du er liten eller stor, og om du benytter samtlige av deres programpakker eller kun noen utvalgte.
De er en totalleverandør av landsdekkende IT- tjenester og vant i tillegg bransjens gjeveste pris som “Årets Partner ” av Wisma Software.
Vi håper på at de også kan bli en av “Årets Partnere” hos oss i Næringsforumet!
De arbeider innovativt og var utrolig tidlig ut med bla. Teams og innføring i dette, lenge før dette ble dagligdags for de fleste av oss.

Og hvis du nå tenker at “det var da voldsomt til fremsnakking av Abacus”, så står vi godt bak nettopp det fordi vi vet at det er i skyen det må skje nå og at de gode, bærekraftige løsninger så vel som personlig service, om du er liten eller stor, betyr utrolig mye for deg som bedriftsleder, så vel som ansatt når arbeidshverdagen holder god fart og vekst er formålet.
På bilde ser du kun 3 av deres til sammen snart 100 ansatte, som muliggjør nettopp rask support, effektivitet og løsning.

Vi takker Abacus IT for et godt og opplysende bedriftsbesøk, og håper vi kan invitere alle våre Partnere og medlemmer til de på et aktuelt frokostmøte i det nye året- det er i hvert fall et av våre forsetter!

%d bloggere liker dette: