Når maten teller! Eget tilbud til våre medlemmer :)

At mattilbudet på en arbeidsplass er viktig, har vært kjent lenge – både med tanke på medarbeidernes trivsel, og med tanke på produktivitet.
Mattilbud og kantine er som regel nevnt blant de viktigste trivselsfaktorene på en arbeidsplass.

Med Covid-pandemien så forsterket også en annen viktig trend seg – behov for økt fleksibilitet og tilgjengelighet.
De ansatte spiser ikke lengre nødvendigvis til samme tid, og matbehovet endrer seg da i takt med dette.
Noen ansatte ønsker et frokosttilbud, andre derimot ved eks. turnusarbeid, har behov for energipåfyll gjennom hele døgnet.

Nye tider har ført til mer tilrettelegging og skreddersydde løsninger.

Vårt nye medlem Servicehuset Mat & Mer (SMM) er leverandør av tilpassede måltidsløsninger, enten det er gjennom tradisjonelle bemannede kantiner, rene ubemannede selvbetjente smarte kjøleskap, eller begge i en kombinasjon.
Hos Alna i Vestby (Treveien 5), drifter SMM en kombinasjonsløsning, med bemannet buffetkantine som inneholder salatbar, brød, pålegg, påsmurte produkter og varme retter. I tillegg har de et ekstra tilbud med påsmurte produkter, wraps, ferdigblandede salater, retter som kan varmes, yoghurt, snacks og drikke tilgjengelig hele døgnet- i et eget smart kjøleskap.
De ansatte betaler da selv for det de tar ut av kjøleskapet.

Medlemmer i Vestby Næringsforum får nå et eget, rabattert tilbud på selvbetjent smart kjøleskap:
– Med 2 måneders gratis leie (verdt 30.000,-).

Om du lurer på noe ang. kantinedrift eller smart kjøleskap, send mail til: marius@servicehusetmm.no

%d bloggere liker dette: