Ny Partner- med stort samfunnsengasjement!

Det er en glede å kunne dele at vi har fått en ny Partner inn i Næringsforumet.

HAMEC er et lokalt eid selskap i regi av Halvor Sørbye med familie. Selskapet har stått bak bygging og utvikling av bolig og næringseiendommer i Follo.
De bygget bla. Vestby bibliotek i 1998, hvor kommunen var leietaker i 15 år før de kjøpte eiendommen og etter hvert besluttet å bygge det flotte KULTURKVARTALET som har sin “grand opening” nettopp i dag. Hamec er også nylig omtalt som en solid bidragsyter til at sistnevnte har fått nytt flygel- i verdensklasse.

Som et aktivt medlem av Vestby Næringsforum, har HAMEC jobbet for å skape gode vilkår for det lokale næringslivet. Gjennom nettverk og god samhandling med kommunen og Næringsforumet videre, vil Hamec styrke mulighetene for både nye og etablerte aktører.

Vi ønsker Hamec varmt velkomne som Partnere!

%d bloggere liker dette: