Hersleth Entrepenør AS- vår Partner!

Vi presenterer en solid, lokal aktør!

Hersleth Entreprenør AS er et familiedrevet entreprenørselskap med hovedkontor på Såner i Vestby. Hovedmarkedsområdet er Oslo Syd, Follo og tidligere Østfold, med fokus på nybygg, ombygging og rehabilitering i både privat og offentlig sektor. Hersleth Entreprenør er totalentreprenør på utbyggingen av Sole og Vestbyhagen, samt er de i tillegg involvert i utviklingen av to eiendommer i Vestby sentrum.

Gjennom over 30 år i bransjen har den lokale entreprenøren bidratt til å skape gode hjem, attraktive lokaler for bedrifter, rasjonelle næringsbygg, nye arenaer for kunnskap og kultur, og essensielle byggverk innen helse og omsorg. De har også blitt håndplukket til en rekke prestisjejobber som f.eks. restaurering av historiske byggverk, og de har bygget flere monumentale bygninger som kirker, kulturhus, politistasjoner, tinghus og hoteller.

Hersleth Entreprenør AS feiret 30-årsjubileum i 2022, og i denne filmen kan du bli litt bedre kjent med selskapet og hva de står for.

Vi setter stor pris på å ha dere som partnere i Næringsforumet!

%d bloggere liker dette: