Frokostmøte på Rådhuset

Rådhuset Vestby Kommune Vestby

På vegne av Ordfører i Vestby Kommune og Vestby Næringsforum, ønsker vi våre medlemmer velkommen til frokostmøte på Rådhuset i Vestby. Det vil bli servert lett frokost. Velkommen! Agenda:Se invitasjon for ytterligere informasjon.

Free

VNF Handledager

Vestby Næringsforum og Oslo Fashion Outlet inviterer til VNF handledager for alle våre medlemmer. Se vedlegget for ytterligere informasjon.

Free

Start-Up Camp

Mosseregionens Næringsutvikling arrangerer Start-Up Camp, og VNF oppfordrer våre medlemmer til å delta. Arrangementet er perfekt for deg som har en forretningsidé, og som gjerne vil ha hjelp til å komme i gang. Arrangementet er gratis. Les mer i dokumentet under.

Gratis

Walk & Talk

VNF inviterer våre partnere til eksklusivt møte med Ordføreren vår Tom Anders Ludvigsen i uformelle omgivelser. Dette er et populært arrangement der relasjoner bygges og business skapes. Invitasjon er sendt våre partnere.

Gratis

Partnermøte

Sonskilen Båthavn

Vestby Næringsforum inviterer våre partnere til møte. Agenda; 14:00 Velkommen14:10 "Inngåelser av avtaler- Tilbud og Aksept" v/ Helge A.Tryti14:45 Diskusjoner15:15 Informasjon Vestby Næringsforum15:30 Avslutt

Gratis

TV Aksjonen

Vestby Næringsforum deltar som bøssebærer for årets TV aksjon " Barn- ikke Brud". Vi oppfordrer våre medlemmer og næringslivet i Vestby Kommune til å delta sammen med oss. Registrer din deltakelse på linken under, og BliMed! Næringslivet inviteres til å være med på NRKs årlige innsamlingsaksjon og verdens største dugnad 24. oktober. Hver høst går… Fortsett å lese TV Aksjonen

Free

Frokostmøte på Rådhuset

Rådhuset Vestby Kommune Vestby

Vestby Kommune og Vestby Næringsforum inviterer medlemmer av Vestby Næringsforum til Frokostmøte på Rådhuset. Agenda kommer. Påmeldingsfrist 1 november.

Gratis

Politisk samarbeidsmøte

Vestby Næringsforum inviterer politiske gruppeledere i Vestby Kommune til møte. Dette møtet er en viktig arena for å styrke samarbeidet mellom næringslivet og politiske partier i Vestby Kommune, samt skape gode dialoger for en bærekraftig utvikling av næringslivet vårt. Vestby Næringsforum ønsker å gi våre politikere pulsen på lokalt næringsliv, og vi vil i denne… Fortsett å lese Politisk samarbeidsmøte

Free

Medlemsmøte

Vestby Næringsforum invitere til medlemsmøte hos Porsche Center Son. Dette blir en mulighet til å treffes i unike omgivelser. Vi gleder oss! Invitasjon er sendt medlemmer og partnere.

Free

Strategimøte

Son Spa Son

Vestby Næringsforum inviterer styret til strategisamling. Her skal viktige tema diskuteres og grunnlaget for fremtidens Vestby Næringsforum og Opplev Vestby defineres.

Julegateåpning i Son

Velkommen til årets Julegateåpning i Son! Det blir julemarked, ansiktsmaling, fantastisk julebelysning, fakkeltog og nissen er selvfølgelig med oss gjennom dagen. Noen overraskelser blir det også. Sjekk ut programmet. Riktig velkommen alle som ønsker å delta, - vi gleder oss til å se dere!Et GRATIS arrangement levert av Vestby Næringsforum og Næringslivet. STOR TAKK TIL… Fortsett å lese Julegateåpning i Son

Free

Julecocktail

Son Spa Son

Vestby Næringsforum inviterer alle medlemmer og partnere til Julecocktail og markering av Årets Bedrift 2021. Invitasjon er sendt.

Gratis