Om oss

Hvem er vi?

Vestby Næringsforum ble stiftet 5. februar 2019 av Son Næringsforening og Vestby BedriftsForum, og er en partipolitisk uavhengig medlemsorganisasjon for næringslivet i Vestby kommune. Vestby Næringsforum er næringslivets viktigste talerør og aktør for å fremme næringsutvikling i hele kommunen. I tillegg arbeider vi med å fremme samt utvikle kommunen som en attraktiv reiselivsdestinasjon gjennom prosjektet Opplev Vestby. Organisasjonen lanserte i desember 2020 websiden http://www.opplevvestby.no som skal stimulere beboerne til å bruke kommunen, samt øke antall besøkende til kommunen.

Formål

Formålet er å fremme en offensiv næringsutvikling, bidra til økt verdiskaping i eksisterende bedrifter og et bedret grunnlag for nyetableringer.

Målsetting

Vestby Næringsforum skal bidra til å utvikle og profilere Vestby kommune som attraktiv destinasjon for næringsutvikling og reiseliv, samt fremme næringslivets felles interesser overfor myndigheter og andre instanser. Vi skal formidle kompetanse, stimulere til samarbeid, og danne et godt miljø mellom ulike aktører og bransjer i kommunen. Arbeidet vi gjør skal bidra til at Vestby Kommune fremstår som en attraktiv næringslivsdestinasjon og dermed skape flere arbeidsplasser.

StyretTina Leqvamb
Daglig leder

 

halvor-sorbye
Halvor Sørbye
Styreleder
Follo Kiropraktorsenter
knut-aandal
Knut Aandal
Styremedlem
Visit Greater Oslo
Liv Ragnhild Breivik
Nestleder
O. Breivik Eiendom
hanne-gundersen
Hanne Gundersen Tjelland
Styremedlem
Sonskilen Båthavn
Jostein Lunde
Styremedlem
Skolt pukkverk

Varamedlemmer

Ann Jeanette Myrland
Ann Jeanette Myrland
Varamedlem
Son Spa
Terje Baardseth
Varamedlem
Active Partner AS

Valgkomite

Fred Inge Thomassen, Brødrene Thomassen Bygg
Gunvald Andersen, DAGU
Hilde Feragen, Superprint