Opplev Vestby

Vestby Næringsforum har formål om å promotere Vestby Kommune som en attraktiv reiselivsdestinasjon. Vi skal stimulere til økt bruk av destinasjonen fra beboere og tiltrekke flere besøkende til kommunen. Hovedformålet er at flere beboere og besøkende skal oppleve hele Vestby Kommune og bli kjent med stedets tettsteder, attraksjoner, kultur og matopplevelser.

Vår visjon er at Opplev Vestby bli en naturlig portal å besøke for å planlegge ferie eller en utflukt.

Vestby Næringsforum ønsker å ta posisjon som en leverandør av komplett informasjon om hva som skjer i Vestby Kommune. Vi opplever et stort behov for å opprette en digital plattform som tilbyr en komplett oversikt av alle arrangement som skal arrangeres i Vestby Kommune. I 2020 søkte Vestby Næringsforum sammen med Moss i Sentrum midler fra Mosseregionens Næringsutvikling for å hjelpe bransjer som er spesielt utsatt av koronapandemien. Vestby Næringsforum fikk tildelt Kr 110 000,- og benyttet anledningen til å opprette en digital portal som vil kunne gi informasjon om hva som skjer i Vestby Kommune med formål å stimulere til økt besøk og bruk av kulturtilbudet i kommunen.

I 2021 lanserer Vestby Næringsforum “Hva skjer” Kalenderen. Følg med!

“Hva skjer” kalenderen er synkronisert med ulike betalingsløsninger og henter arrangement via et åpent API. Kalenderen åpner for at arrangører kan legge til sitt arrangement og dermed nå et bredere publikum. Alle arrangement som ikke er private, religiøse eller politiske vil kunne finnes i denne portalen.

Har du tips til aktivitet og innhold, tak kontakt i dag! Vi hører gjerne fra deg.

opplevvestby.no

Legg inn en kommentar