StartUp Vestby

Photo by Startup Stock Photos on Pexels.com

Vestby Kommune er en av Norges kommuner med størst vekst de nærmeste årene, og kommunen har ambisjoner om å bli en av Norges mest attraktive kommuner for startup bedrifter og nyetableringer.

Vestby Næringsforum ønsker å hjelpe gründere og virksomheter som ønsker å etablere seg i Vestby Kommune. Drømmer du om egen virksomhet i Vestby Kommune? Ta kontakt for en hyggelig prat, så vil vi hjelpe deg i gang. Vi kan bistå med følgende:

-Nettverk

-Informasjon om ledige næringslokaler

-Veiledning

Newbiz Vestby

Vestby Næringsforum lanserer en nettverksarena for nyetablerte firma og gründere som ønsker å starte en virksomhet i Vestby. Vi møtes annen hver måned der vi tilrettelegger for relevant informasjon for nyetablerte firma og oppstarts bedrifter. Tema kan variere fra hvordan søke finansiering, “need to know”, erfaringer fra andre startups i Vestby, fallgruver og suksesshistorier. Møteplassene er uformelle og målgruppen er alle som ønsker å starte egen virksomhet, men er usikker på hvordan, samt ønsker å bli kjent med andre i samme situasjon.

Vi ønsker nyetableringer og gründere riktig velkommen som næringsdrivende i Vestby Kommune. Vi har flere startups i medlemsporteføljen vår, og vi vil gjerne oppfordre flere bedrifter til å etablere seg i Vestby Kommune.

Tina Leqvamb
Daglig leder
Vestby Næringsforum

Bli medlem.
Våre medlemmer

Innovasjon Norge
Legathåndboken
StartUp Viken

 

Lokal handel

Vestby Næringsforum skal fremme lokal handel i Vestby Kommune.
Vi skal oppmuntre besøkende og beboere til å handle lokalt. Mange virksomheter i Vestby Kommune holder åpent hele året, men opplever vintermånedene som krevende med mindre besøkende og redusert omsetning. Vestby Næringsforum skal informere om helårsbedrifter og være en støttespiller for at lokal handel skal lykkes. Vi skal via våre kampanjer og aktiviteter fremme lokalt handel hele året!