StartUp Vestby

Photo by Startup Stock Photos on Pexels.com

Vestby Kommune er en av Norges kommuner med størst vekst de nærmeste årene, og kommunen har ambisjoner om å bli en av Norges mest attraktive kommuner for startup bedrifter og nyetableringer.

Vestby Næringsforum ønsker å hjelpe gründere og virksomheter som ønsker å etablere seg i Vestby Kommune. Drømmer du om egen virksomhet i Vestby Kommune? Ta kontakt for en hyggelig prat, så vil vi hjelpe deg i gang. Vi kan bistå med følgende:

-Nettverk

-Informasjon om ledige næringslokaler

-Veiledning

Newbiz Vestby

Vestby Næringsforum lanserer en nettverksarena for nyetablerte firma og gründere som ønsker å starte en virksomhet i Vestby. Vi møtes annen hver måned der vi tilrettelegger for relevant informasjon for nyetablerte firma og oppstarts bedrifter. Tema kan variere fra hvordan søke finansiering, “need to know”, erfaringer fra andre startups i Vestby, fallgruver og suksesshistorier. Møteplassene er uformelle og målgruppen er alle som ønsker å starte egen virksomhet, men er usikker på hvordan, samt ønsker å bli kjent med andre i samme situasjon.

Vi ønsker nyetableringer og gründere riktig velkommen som næringsdrivende i Vestby Kommune. Vi har flere startups i medlemsporteføljen vår, og vi vil gjerne oppfordre flere bedrifter til å etablere seg i Vestby Kommune.

Tina Leqvamb
Daglig leder
Vestby Næringsforum

Bli medlem.
Våre medlemmer

Innovasjon Norge
Legathåndboken
StartUp Viken