Sommerhilsen!

Flere av oss har nå tatt ferie, noe antall autosvar i retur på utsendte mailer bekrefter.
For å være pålogget er det viktig å være nettopp tidvis avlogget.
Om du derimot er førstnevnte innimellom, så gir jeg her en kort oppsummering av hva vi har arbeidet med i juni, samt noen hint om hva som skjer i august…

Bedriftsbesøk
Det ble i juni gjennomført 20 bedriftsbesøk! Det har gitt verdifull innsikt i hva det er ønskelig vi i VNF arbeider aktivt videre med, samt latt oss få bli kjent med mangfoldet av bedrifter vi har som medlemmer og partnere.
Ønsker å sende en ekstra takk til dere som har åpnet sine bedriftsdører, tatt oss raust imot, samt delt åpent av opparbeidet kompetanse, historikk og tiltenkte fokusområder fremover.
Det er booket inn flere bedriftsbesøk start august, så vi holder farten!
Ta kontakt om du og din bedrift ønsker besøk.

Miljøfyrtårnsertifisering!
Etter solid interesse, blir det nå arrangert kurs i Miljøfyrtårnsertifisering for våre partnere og medlemmer.
Det vil bli utsendt egen invitasjon til kurset, men merk dere dato:
28.09.22! Kursholder er Ida Sofie Ask Bjørnstad fra Greencore, som for øvrig har blitt nytt medlem hos oss.

Opplev Vestby og videreføring av drift.
Utallige dugnadstimer er lagt ned og de har gitt resultater, både i form av innhold på side så vel som nå også tilskudd av midler.
Vi takker Vestby Kommune for tilskudd av midler som muliggjør videre drift! Det er blitt opprettet en arbeidsgruppe som skal “tune” inn siden og dets innhold, samt finne stødig kurs fremover så portalen blir til videre glede for innbyggere, tilflyttere, hyttebeboere og tilreisende.
Dette arbeidet startes opp igjen rett etter ferien.
Ønsker samtidig å rette en ekstra takk til Alexandra Sørbye i Oform og Hanne Gundersen i Sonskilen Båthavn for nedlagte arbeidstimer og god sparring!
Om dere ikke allerede har gjort dere kjent med siden og hva den tilbyr, er det på tide med en titt: Opplev Vestby – Son, Hølen, Hvitsten og Vestby – perlene rett sør for Oslo

Partner/medlemsmøte
Vi lytter, og når flere av dere sier dere ønsker kompetanseheving innenfor sosiale medier og kanaler ( SoMe), ja, så arrangerer vi nettopp neste medlemsmøte med dette som tematikk.
Det er allerede utsendt invitasjon, men sjekk gjerne at datoen er avsatt, 31.08.22 og husk å melde dere på!

Son sentrum
Son sentrum er viktig for mange, tilreisende som fastboende i kommunen. Vi har derfor nedsatt en egen arbeidsgruppe bestående av ulike driftsaktører fra sentrum, som skal arbeide med hva Son sentrum skal tilby, hvilke aktiviteter og arrangementer som skal gjennomføres, samt sette retningen for hva Son skal være tilbyder av fremover.
Vi gleder oss til første arbeidsgruppemøte med oppstart i august!

En måned går fort!
Min første måned som Daglig leder for Vestby Næringsforum har vært innholdsrik, utrolig spennende, bydd på kjent som ukjent og god fart!
Jeg tar nå ferie ut juli, men kjenner jeg ivrer etter å ta fatt igjen i august!
Ønsker dere alle en riktig god ferie, om den nytes på en fjelltopp som avbildet med undertegnede på Gaustadtoppen, eller om du dropper delvis snø til fordel for mer sol og varme.
Virker som man uansett nå kan få begge deler, om ferien legges enten her eller der, nasjonalt som internasjonalt.
Senk farten, logg av litt, så høres og sees vi i august- det gledes!

Vennlig feriehilsen
Tina

%d bloggere liker dette: