Ny partnerbedrift!

Vi ønsker Vestby regnskapskontor velkommen som ny partnerbedrift! Vestby Regnskapskontor AS har drevet med regnskapsføring siden 1953. Deres ansatte innehar et høyt utdanningsnivå, i tillegg til lang og variert erfaring. De kurses jevnlig for å være oppdatert på lover, regelverk og ikke minst arbeidsmetodikk. Dette for å sikre god kundetilfredshet og effektive regnskapstjenester av høy… Fortsett å lese Ny partnerbedrift!

Bonava bytter navn!

Kjært barn har mange navn, men nå også et helt nytt navn. Nåbo er en veletablert aktør tidligere kjent som Bonava Norge, men de pusses nå opp og bytter navn og eiere, for å spisse seg ytterligere mot det norske markedet og for å skape bedre nabolag i hele Norge.Nåbo er partnere i Vestby Næringsforum,… Fortsett å lese Bonava bytter navn!

Nytt medlem!

Vi ønsker EiendomsMegler 1 Næringsmegling Østfold Akershus varmt velkomne som nye medlemmer! EiendomsMegler 1 Næringsmegling Østfold Akershus tilbyr rådgivning ved salg og utleie av næringseiendom. De er en utgjørende del av SpareBank 1 konsernet som kompletterer deres kompetanse på finansieringsløsninger og corporate-tjenester.Igjen- varmt velkommen til vårt Næringsforum!

Vi må jobbe sammen om å fremme alt hele Vestby har å by på!

Det skal bygges over 6000 nye hjem i Vestby.Det i seg selv er ingen suksess før alle hjem er fylt opp, og også områdene rundt!Næringsforumet har blitt kontaktet av flere eiendomsaktører som ser verdien i å fronte alt det flotte som finnes i vår sammensatte og innholdsrike kommune. Dette for å tiltrekke seg nye tilflyttere… Fortsett å lese Vi må jobbe sammen om å fremme alt hele Vestby har å by på!

Sjeldent god nettverksmulighet- meld deg/dere på i dag!

Straks stenges påmeldingslenken, men vi har fortsatt noen ledige plasser igjen, så anbefaler at du, gjerne med èn kollega, melder deg/dere på i dag! Programmet er innholdsrikt, mat og atmosfære vil være god og hyggelige nettverksmuligheter er sjeldent bedre tilstede! Så benytt påmeldingslenke og del en hyggelig kveld med oss og andre bedriftsledere! https://online3.superoffice.com/Cust26911/CS/scripts/customer.fcgi?action=vsms&m=235&k=253453D705561E48

Med ønske om en fredfull jul og et godt nytt år!

På tampen av året er det naturlig å takke alle som har bidratt med godt og bærekraftig samarbeid og som har løftet frem mulighetene i adskillig større grad enn begrensningene. Dette har medført godt næringsarbeid, kommunalt som regionalt, som har satt viktige avtrykk og utgjort en forskjell. De fleste kjenner nå på at man gleder… Fortsett å lese Med ønske om en fredfull jul og et godt nytt år!

Nytt medlem!

Vi ønsker Bulk Industrial Real Estate varmt velkomne som nye medlemmer i Næringsforumet. Bulk innehar lang erfaring med eiendomsutvikling i Vestby da hhv. med lager- og logistikkbygg. Bulk utvikler, bygger og forvalter bygg for sine leietakere. Bulk gjorde sin første tomteinvestering på Vestby allerede i 2008. I Vestby Næringspark har Bulk nå ca. 100 000… Fortsett å lese Nytt medlem!

Når Finanssjefen taler…

Det var mange som møtte opp i dag for å høre Henry Tvete, Finanssjef i SpareBank1 Østfold Akershus, opplyse oss om renter og inflasjon. Hvordan påvirkes vi lokalt, regionalt og nasjonalt av de siste tiders endringer, rentehevinger og ikke minst, av alle uroligheter i verden. Dette berører oss alle, privat som i bedrift. Det har… Fortsett å lese Når Finanssjefen taler…

Hvem synes du bør vinne Årets bedrift 2023?

Nå ønsker vi innspill fra dere på hvem som fortjener å vinne Årets bedrift 2023! Hensikten med prisen ÅRETS BEDRIFT er å skape økt forståelse og interesse for næringslivets betydning for lokalsamfunnet, samt gi honnør til en bedrift som er veldrevet, og som kan stå som et eksempel og inspirasjon for andre bedrifter i kommunen… Fortsett å lese Hvem synes du bør vinne Årets bedrift 2023?

På Ramme alvor!

I oktober kunne Ramme fjordhotell ønske Ivar Neteland velkommen som direktør. Ramme fjordhotell som med flere andre i sin bransje, har fått kjenne på utfordrende tider med renteheving og inflasjon. Neteland med sitt team har uansett stor tro på at ved riktig organisering og opprettholdelse av den høye kvaliteten, så vil det medføre at Ramme… Fortsett å lese På Ramme alvor!