En gladnyhet- Torget i Son!

Torget i Son har blitt benyttet til blant annet torgaktivitet med bodutsalg som har skapt hygge og trivsel for alle besøkende til Son sentrum.

Etter opphør av tidligere leieavtale som regulerte bruk for noen år tilbake, har man siden måtte betalt leie for å ha bod/utsalg på torget. Dette har påvirket i forhold til å fylle torget med aktiviteter og bodvirksomhet.

Vi i Næringsforumet har arbeidet med denne saken over flere år, og formidlet i fjor til kommuneadministrasjonen, så vel som på nytt i år, at det er særs velkomment med aktivitet, handel og yrende folkeliv i Son.
Og at aktiviteter som bidrar til dette formålet, bør være kostnadsfri.

Det er derfor gledelig at kommunen nå har åpnet opp for at man kan booke torget nettopp kostnadsfritt heretter, da de med det tydelig viser at de også heier på aktivitet og trivselstiltak i Son sentrum!
Om man arbeider sammen om tiltak, og dialog og saker opprettholdes, så får man sammen gode resultater.

Vi gleder oss til å se hva som kommer til å skje på Torget i sommer, og håper så mange som mulig nå stiller opp med sine utsalgsboder, og at vi alle tar turen innom de!

%d bloggere liker dette: