På Ramme alvor!

I oktober kunne Ramme fjordhotell ønske Ivar Neteland velkommen som direktør.

Ramme fjordhotell som med flere andre i sin bransje, har fått kjenne på utfordrende tider med renteheving og inflasjon.
Neteland med sitt team har uansett stor tro på at ved riktig organisering og opprettholdelse av den høye kvaliteten, så vil det medføre at Ramme fjordhotell vil oppleve økt markedskraft og resultat i 2024.
«Vi jobber for at vi skal være det naturlige valget for virksomheter som trenger et sted for samlinger, enten det er julebord, sommerfester, styremøter eller kurs- og konferanse», sier han.

Skulle man ennå ikke ha booket årets julesamling er det fortsatt noen ledige dager og tider i desember til det. Konferansebookingen for 2024 er også allerede i gang, og det anbefales å være ute i god tid hvis man ønsker å besøke denne perlen for neste samling.

Salgssjef Vibeke Lundquist ( avbildet) ser frem mot det nye året da det er mye spennende som skjer fremover.
Både Neteland og Lundquist kjenner begge på at de jobber i Edvard Munch’s rike og med viktigheten omkring formidlingen av nettopp dette.
Munchs villa er nå ferdigrestaurert og kan besøkes.
Man kan tenke at hotellet og Ramme er en typisk sommerdestinasjon, men etter at vi i Næringsforumet selv har vært der i dag så kan vi bekrefte en magisk førjulsstemning med tusenvis av lys og fakler, og en park som fungerer og leverer på helårsbasis.
Snøfall, den kjente adventsserien fra NRK, skal på ny vises fom. 1. desember og vi velger å tro at store som små synes det er gøy å se det ekte stedet hvor deler av serien ble filmet, nemlig i Havlystparken på Ramme gård.
Så bli med ut i Snøfall-orakelets hage!

Ramme er en skjult perle for mange, og staben tilknyttet stedet synes alle bør bli bedre kjent med dette eventyrlige stedet som Petter Olsen har skapt.
Så husk på Ramme neste gang du skal booke et kurs/konferanse-sted eller du ønsker en opplevelse utenom det vanlige og vil dele denne med familie og venner.