Årets første medlemsmøte

1 mars markerte ikke bare at våren er her, men også vårt første medlemsmøte for i 2022. Dette har vi gleder oss lenge til!

Godt oppmøte

Vi var 35 påmeldte, og det ble godt oppmøte på årets første medlemsmøte i lekre lokaler hos Sonskilen Båthavn. Deltakerne bestod av nye og gamle medlemmer, som alle benyttet anledningen til å bli bedre kjent. Det var også hyggelig å se lokale politikere som deltok fra Høyre og Arbeiderpartiet.

Styrket organisasjon

Møtet startet med en introduksjon og informasjon fra Annie Kristi Korsmo, daglig leder i Vestby Næringsforum. Her kunne vi dele refleksjoner det første året, og informere om tankene for fremtiden.

Året har vært tøft for mange av våre medlemmer, likevel opplever vi økt antall medlemmer og godt engasjement. Vi har brukt året til å styrke organisasjonen og posisjon i kommunen. Dette er noe vi kommer til å fokusere på i tiden fremover også.

Annie Kristi Korsmo, Vestby Næringsforening

Klimapartner

VNF hadde invitert Marte og Stine fra Klimapartnere Viken til å fortelle mer om hva det betyr at VNF er blitt Klimapartner, og hvilken fordel dette har for våre medlemmer. Det var ingen tvil dette samarbeidet blir bra for begge partner fremover.

Presentasjoner

Medlemsmøter skal fremover være en arena for våre medlemmer å kunne fortelle eller presentere sin bedrift. I anledning av møtet, hadde vi invitert Knut Halvard fra Goldfish Boat AS til å fortelle om planer om ny lokasjon i Son, og fremtiden. Det var imponerende å lære om hva en lokal virksomhet fra Son har klart å få til i et internasjonalt marked.
Til slutt gav Siri fra Nav Vestby informasjon om hvordan NAV og næringsdrivende i Vestby Kommune kan samarbeide fremover. VNF oppfordrer våre medlemmer til å kontakte Siri for å høre mer om hva deres bedrift kan gjøre for å hjelpe andre tilbake til arbeidsmarkedet.

Takk til Håndverksbakeriet som leverte nydelig mat og drikke, og takk til Sonskilen Båthavn for utlån av lekre lokaler.

Våre Medlemmer

%d bloggere liker dette: