Nyttårscocktail 2022

Endelig kunne vi samle våre medlemmer til årets første Nyttårscocktail på Son Spa 17 februar. Dette arrangementet håper vi blir en årlig tradisjon for Vestby Næringsforum, der vi også vil hedre Årets Bedrift.

Da vi måtte avlyse vår Julecocktail like før jul, bestemte vi oss raskt for at dette arrangementet avlyses ikke, men utsettes. Det er viktig å gjennomføre arrangementet og skape en ny tradisjon i foreningen vår. Vestby Næringsforum sitt Nyttårscocktail arrangeres årlig, i mange år fremover.

Det var 65 påmeldte til årets arrangement, og det ble en god anledning for mange til å knytte kontakter med nye og “gamle” medlemmer. Kvelden startet med velkomst og networking i lekre omgivelser. Deretter ble det servert mat og god drikke utover kvelden.

DJ Erik Lot sørget for god stemning for kvelden, og Christan Hallan bød på ølsmaking med lokale delikatesser. Her ble det mange hyggelige overraskelser.

Christian Hallan gav oss en liten seanse ølsmaking.

Årets Bedrift ble kåret, og The Coffee Shop ble kåret til årets vinner etter en kort presentasjon av årets finalister. Les mer om Årets Bedrift.

Vinner Årets Bedrift- The Coffee Shop sammen med juryen; f.v Martin Frøland( Banksjef, Sparebank1 Østfold Akershus), Halvor Sørbye( Styreleder Vestby Næringsforum), og Annie Kristi Korsmo( Daglig leder Vestby Næringsforum).

Det ble en meget hyggelig kveld. Tusen takk til alle som deltok og skapte en ekstra hyggelig kveld.

Det var en hyggelig kveld og god stemning.
%d bloggere liker dette: