Årets Bedrift 2021

Årets Bedrift 2021 ble kåret 17 februar 2022 på vårt Nyttårscocktail hos Son Spa. Utmerkelsen har sitt opphav fra 2007, men har hatt et opphold de siste årene. Nå gjenopptar Vestby Næringsforum tradisjonen med å gi utmerkelsen Årets Bedrift til en virksomhet i Vestby Kommune.

Vestby Næringsforum spurte i høst våre medlemmer om å sende oss nominasjoner til Årets Bedrift 2021. Vi mottok mange innspill, og juryen endte med følgende finalister:

Gym 1540

Gym 1540 flyttet inn i nye lokaler i Vestby 1 mars 2021. Oppstarten har bydd på enorme utfordringer med strenge smittevernstiltak og ned stengning i et tøft marked. Likevel har Gym1540 imponert mange av oss, og omfavnet en vanskelig periode med innovasjon, kreativitet og omstillingsevne. Under pandemien har Gym 1540 strukket seg langt for å tilby kunder et treningstilbud og økt livskvalitet i en vanskelig tid.
www.gym1540.com

The Coffee Shop

The Coffee Shop er lokalisert i Vestbytorget, og beskriver segselv som mye mer enn en kafé. The Coffee Shop har utviklet seg til å bli en viktig møteplass for beboere i i Vestby Kommune. Her kommer du ikke kun for kaffe, men for atmosfæren!
Juryen er imponert over omstillingsevne og pågangsmot i en svært vanskelig periode med smittevernstiltak og nedstegning. Under pandemien har The Coffee Shop beholdt god drift, og strukket seg lagt for å kunne opprettholde et sosialt tilbud for alle når vi trengte det som mest.
www.the-coffeeshop.no

Porsche Center Son

Porsche Center Son holder til på Son Næringspark. De har i over 10 år utviklet seg til å bli ett av de viktigste næringsdrivende som setter Vestby Kommune på det internasjonale verdenskartet. De har levert en sterk økonomisk vekst og kan vise til en imponerende utvikling i organisasjonen. Lidenskap og kvalitet er fundamentet i bedriften, og bedriften er én av tre Porsche Center Classic i verden.
Porsche Center Son

Vinner Årets Bedrift 2021- The Coffee Shop

Utmerkelsen gis på bakgrunn av innsatsen The Coffee Shop har levert i en svært krevende periode med pandemi som bakteppe. Bedriften har vist omstillingsevne, økt sin markedsposisjon og er positivt og viktig bidrag til lokalsamfunnet den opererer i. Gratulerer!

Tim og Marie fra The Coffee Shop, Vestby

Jurymeldemmer: Annie K Korsmo( Vestby Næringsforum), Halvor Sørbye( Styreleder VNF), Martin Frøland ( Sparebanken1 Østfold Akershus).

Les mer om Årets Bedrift

%d bloggere liker dette: