Hva skjer i Vestby?

Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Vestby Næringsforum skal utarbeide en Hva Skjer Kalender for Vestby Kommune.

I dag finnes deg ingen plattform som tilbyr en komplett løsning som viser alle aktiviteter og arrangement som skjer i Vestby. Som legg i vårt arbeid med å fremme Vestby Kommune som en attraktiv reiselivsdestinasjon er vi nå igang med å utarbeide en plattform som skal gjøre det lettere både for beboere og besøkende å følge med på hva som skjer i Vestby Kommune.

Hvem er kalenderen tiltenkt?

  • Alle som bor i Vestby Kommune som ønsker å følge med på hva som skjer i sin kommune
  • Alle som planlegger en reise til Vestby Kommune og som ønsker å en ekstra opplevelse under oppholdet. Kalenderen vil også kunne trigge besøk til kommunen, og gi merverdi til allerede planlagte besøk.

Kalenderen vil åpne for muligheten til å tilføre arrangement, og Vestby Næringsforum oppfordrer alle som planlegger og arrangerer arrangement som er åpent for alle, å legge inn sin aktivitet.

Hvilke arrangement vil finnes i kalenderen?

  • Alle arrangement som er åpne for publikum, i hele kommunen.
  • Det vil være både gratis arrangement, og arrangement som kreves inngangsbillett.
  • Kalenderen henter inn alle arrangement lagt ut på Billettservice, Ticketco og alle aktører som er linket til vår kalender. Dette gir en komplett oversikt.
  • Kalenderen inneholder ikke private arrangement, politiske eller religiøse møter.

Vi oppfordrer alle arrangører til å bruke kalenderen, og ikke minst alle som vil planlegge en hyggelig opplevelse i Vestby om å benytte seg av denne fantastiske muligheten vi nå tilrettelegger for Vestby.

Ta kontakt med Vestby Næringsforum dersom du har spørsmål vedrørende Hva Skjer kalenderen.

Vestby Næringsforum oppretter kalenderen ved å bruke tilskuddsmidler fra MNU for å fremme bransjer som har hatt vært ekstra utsatt av Covid-19. Hva Skjer kalenderen er til for å bli.

Annie Kristi Korsmo, Daglig Leder

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: