Vestby Næringsforum i utvikling

Ny daglig leder er på plass, og fremtidsplaner er i utvikling.

Vestby Næringsforum har i januar 2021 ansatt ny daglig leder, og vi er en organisasjon med store ambisjoner.

Vi har mange prosjekter å ta tak i, og som med andre næringsorganisasjoner gjelder det å velge sine fanesaker. Det er fort gjort å gape over for mye, og vi skal bruke tiden fremover til å utvikle en klar strategi og handlingsplan for hvilken rolle Vestby Næringsforum skal ha for lokal handel og næringsutvikling.

Vestby Næringsforum har medlemmer som representerer hele Vestby Kommune, og fremover vil vi ha fokus på å motivere flere av våre medlemmer til å ta aktiv del i organisasjonen. Det er ingen tvil våre ambisjoner er å få enda flere bedrifter i Vestby Kommune til å se verdien i arbeidet vi gjør for næringslivet og bli medlem. Her er det vinn vinn for mange, og Vestby Næringsforum vil jobbe like hardt for utviklingen av Son som Vestby, og alle andre virksomheter som vil utvide sitt nettverk og skape business. Vi har mange planer, både innen nettverksbygging, kompetanseheving og utvikle en ledende rolle som talerør og støttende partner for våre medlemmer.

Våre viktigste saker:

  • Sentrumsutvikling
  • Næringsutvikling
  • Bærekraftig reiselivsutvikling

Vi vil alltid fremme næringen i hele Vestby Kommune, og støtte alle som vil utvikle vår destinasjon. Her har vi flere muligheter til å knytte aktører sammen, og bygge et fellesskap om en bærekraftig næringsliv for fremtidens virksomheter.

Jeg blir stolt av å oppdage og lære mer om bredden av næringsliv som finnes i Vestby Kommune. Her er det så mye vi kan bruke for å fremme destinasjonen, utvikle næringslivet og ikke minst dele kunnskapen vi har på tvers av bransjer. Drømmen er å skape et nettverk som sammen jobber om å beholde kompetansen, utvikle næringslivet og skape business på tvers av kommunen. Vi har så vidt begynt! Jeg gleder meg til veien videre.

Annie Kristi Korsmo, Daglig Leder

Legg igjen en kommentar