Endringer skaper vind i seilene!

De nye retningslinjene for lokalt smittevern gir vind i seilene for lokalt næringsliv. Dette er et svært positivt tegn for gjenåpning av næringslivet, og ikke minst normalisering av samfunnet.

Kick-off til høsten!

Nå kan 100 personer treffes innendørs ved henviste sitteplasser, og 200 personer kan samles til utendørs arrangement med henviste sitteplasser. Våre medlemmer står klare for å ta imot bedrifter i tiden fremover som ønsker å samle sine kollegaer for en kick-off til høsten.

Son Spa Hotel

Vestby Kommune har mange flotte arena som kan benyttes for å arrangere en kick-off eller samling for bedrifter. Bedrifter oppfordres til å benytte seg av det lokale næringslivet som kan skreddersy det meste innen vår innholdsrike kommune. Ta en titt på Opplev Vestby for inspirasjon og ytterligere informasjon om opplevelsessted, restaurant eller overnatting.

Vi håper virksomheter som planlegger en kick-off eller arrangement til høsten benytter seg av våre lokale næringslivsaktører for å skape en ekstra hyggelig gjenforening etter sommeren. Det er svært viktig vi i tiden fremover støtter lokale aktører som har vært hardt rammet det siste året.

Book ditt arrangement i Vestby i dag!

Annie Kristi Korsmo

Våre medlemmer
Lokale smittevernstiltak

%d bloggere liker dette: