Flere medlemmer ønsker å blir partnere

Vestby Næringsforum opplever økt interesse for å bli partner. Vestby Næringsforum er finansiert via medlemsservice kontingenten, men dette alene ville ikke vært tilstrekkelig for å kunne overleve som organisasjon. Virksomheten er avhengig av økonomisk støtte fra våre Partnerbedrifter.

Partnerbedrifter er bedrifter i nærmiljøet, som er medlemmer, men som ønsker å ta en større rolle i videreutvikling av Vestby Næringsforum som organisasjon. Som de fleste andre bedrifter i en oppstartsfase, er vi avhengige av økonomisk drahjelp for å få bena godt plantet for så å ta sats. Vestby Næringsforum er derfor stolte over at 17 bedrifter i Vestby Kommune ønsker å ta en større del av satsningen vår.

I år har vi hatt gleden av å ønske velkommen tre nye partnere: Sletta Eiendom Drift AS, Porsche Center Son AS og Vestby Elektro-Service AS.

Tillitten og engasjementet våre partnere gir Vestby Næringsforum tilrettelegger for en bærekraftig utvikling av organisasjonen og næringslivet i Vestby Kommune.

Ønsker du å bli medlem eller partner? Kontakt oss gjerne her.

Vi er svært glade for at flere av våre medlemmer ønsker å bli partnere, og takker for tillitten dette viser vår videre satsing.

Annie K. Korsmo, Daglig Leder Vestby Næringsforum

Legg igjen en kommentar