Riktig God Påske

white flowers between brown rabbit figure and eggs
Photo by Giftpundits.com on Pexels.com

Vi nærmer oss påskeferie, og for mange byr årets påskeferie på alternative og kreative løsninger. For andre gang opplever Norge en påskeferie utenom det vanlige påvirket av smittevernstiltak. Mange reiselivsdestinasjoner hadde håpet på en etterlengtet periode med gode inntekter, dette uteble. Mange hadde håpet på å kunne se familie og venner igjen- dette uteble også. Kanskje påsken ble ikke helt som planlagt. Men det finnes lyspunkter! Vi er ett steg nærmere slutten på pandemien. Flere og flere blir vaksinert, og vi vil etter hvert oppleve færre smittetilfeller.

I tillegg går vi mot lysere tider, der vi kan møtes ute, nyte solen og treffes i naturen. Det blir bra igjen!

Uansett hvilke planer du har for påsken, benytt tiden til å lade batterier, se påskekrim, spis sjokolade og gå på påskeegg jakt.

Staycation?

Planlegger du å være hjemme i år, så vil vi anbefale å benytte deg av mange flotte turområder og unn deg en hyggelig opplevelse med takeaway til lunsj i det fri. Besøk oss gjerne på www.opplevvestby.no for å bli kjent med lokale opplevelser i ditt nærområde. Her er noe for alle!

Ønsker alle en riktig god påske!

white eggs in brown nest
Photo by Alizee Marchand on Pexels.com
%d bloggere liker dette: