Hva skjer med Opplev Vestby?

Opplev Vestby

Vestby Næringsforum søkte i september midler fra Vestby Kommune for å drifte Opplev Vestby. Dessverre ble vår søknad avvist av Rådmannen, og portalen står i fare for å bli nedlagt.

Konsekvenser

Opplev Vestby ble lansert som et ledd i Reiselivsplanen opparbeidet i 2017( som du kan lese mer om lenger ned i artikkelen). Opplev Vestby skulle bli en portal for å fremheve Vestby Kommune som en attraktiv reiselivsdestinasjon, samt fremstår som en portal som gir service overfor beboere i kommunen. Ved å besøke Opplev Vestby kunne besøkende og beboere oppdage kulturtilbud og andre aktiviteter kommunen vår har å tilby. Denne rollen er det ingen andre enn Vestby Næringsforum som har levert for Vestby Kommune.

Vestby Næringsforum er ikke et destinasjonsselskap, men har hatt oppgaven med å drifte og vedlikeholde Opplev Vestby, både på web og i sosiale medier. Tallene viser portalen har hatt nytteverdi for sin målgruppe, med økt antall besøkende til sidene våre.

Vi gir oss ikke!

Uten finansiering, kan vi dessverre ikke fortsette arbeidet med å opprettholde Opplev Vestby. Vestby Næringsforum vil derfor forsøke alt vi kan for å oppnå finansiering til videre drift av Opplev Vestby. Vi gir oss ikke!

Hva skjer videre?

Vestby Næringsforum venter i spenning på tilbakemelding fra Vestby Kommune om planen videre rundt reiselivsplanen. Hvem tar ballen videre?

I tiden vi nå befinner oss i, blir det sannsynligvis Norges ferie på mange nordmenn neste år også. Hvor skal de henvende seg for komplett informasjon om hvilke kulturaktiviteter, opplevelser og annet tilbud som er å finnes i Vestby Kommune? Dette er det vi som har levert- og vi vil så inderlig fortsette.

Vestby Næringsforum er klar til å fortsette arbeidet straks midler er på plass. Følg med!

Opplev Vestby
Våre Fokusområder

%d bloggere liker dette: