Sammen for vi det til!

Vestby Næringsforum vil gjerne rette en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere som stod bak årets Julegateåpning i Son. Det var en glede å lede dette prosjektet.

Fokus på Barna

Mange tettsteder har sine egne julegateåpninger. En slik begivenhet skaper forventninger, spenning, tradisjon og glede for mange. Son er intet unntak. I år tok Vestby Næringsforum initiativ til å videreføre tradisjonen fra Son Næringsforening, men en liten twist. Vi ville skape et arrangement med fokus på barna, og flytte arrangementet til lørdag for å involvere flere fra næringslivet.

I tillegg til julegateåpningen har Vestby Næringsforum tatt ansvar for innkjøp av nye julelys i Storgata samt lys i treet ved Kystkultursenteret. Kostnaden dekkes av sponsormidler fra næringslivet.

Vi synes arrangementet gav mye glede for både store og små, og ønsker å videreføre denne tradisjonen sammen med næringslivet. Kanskje blir det en tradisjon å introdusere en ny aktivitet for barna hvert år?

Covid stoppet ikke arrangementet, heldigvis, og vi forholdt oss til gjeldende smittevernregler. Vi hadde ikke godteposer i år. Dette var et bevisst valg både for miljøet, smittevern og opplevelse. Mange var glade for dette, og hadde forståelse. Barna fikk i stedet gave fra nissen på torget, og en prat med nissen i rolige omgivelser. Det var også lagt vekt på at arrangementet skulle være gratis.

Vi er svært fornøyd med arrangementet, og det er ekstra hyggelig å se hva næringslivet får til i fellesskap for nærmiljøet. Det frister til gjentakelse.

Annie K Korsmo, Vestby Næringsforum

Green Snow

Vi ser i etterkant at informasjon om innholdet i snøen i julekulen kunne vært informert om på forhånd. Det var dessverre negative reaksjoner til snøen som folk oppfattet var plast, som resulterte i negativ omtale i pressen. Vi har forståelse for at det skapte reaksjoner, men kan forsikre om at snøen er ikke plast, og vil gå i oppløsning. Informasjon om innholdet “green snow” finnes her.

Tusen takk!

Vi vil rette en stor takk til våre sponsorer: Sparebanken1 Østfold Akershus, Wessel Eiendom, Hersleth Entreprenør, Moltzau Regnskap og Revisjon, Solon Eiendom, Abacus IT, Son Apotek, Thornegården Frisør, Son Blomster, Foss & Co Eiendom, Porsche Center Son, Goldfish Boat, Son Spa, Vestby Avis, ABC Hus, Brødrene Thomassen Bygg. Uten dere ville dette ikke vært mulig å gjennomføre.

Vi vi også rette en takk til Anja og Renathe for organisering av julemarkedet samt Son Hestesenter, Soon Blandede Kor, Soon Etter Frokost, og Såner Musikkorps for nydelig kor, musikk og underholdning.

Takk til Vestby Kommune, Vestby Elektro-Service, Bertil’s Hverdagshjelp og Event Support for bistand i gjennomføringen av arrangementet.

Til slutt! Takk til alle som deltok. Det ble liv på torget, og takket være deltakelse motiverer det til gjentakelse. Sammen får vi det til!

God jul!

Om oss

%d bloggere liker dette: