Årets Bedrift 2021

art hand pattern texture
Photo by Nataliya Vaitkevich on Pexels.com

Kjenner du til en bedrift som fortjener å bli Årets Bedrift 2021? Da vil Vestby Næringsforum gjerne høre fra deg.

Vestby Næringsforum jobber for næringslivet i hele Vestby Kommune, og har besluttet å ikke videreføre tradisjonen fra Son Næringsforening om å dele ut Engleprisen, for å hedre en person som har gjort noe ekstra for Son. Vi oppfordrer andre aktører om å eventuelt videreføre denne tradisjonen.

Det er mange næringsdrivende i Vestby Kommune som bidrar til å skape gode ringvirkninger for lokalt næringsliv og/eller befolkning. Vestby Næringsforum jobber for næringslivet i hele kommunen vår og ønsker å gi ut en årlig pris som skal hedre en bedrift som driver sin virksomhet i kommunen, og som fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Kriterier for bli Årets bedrift, er at bedriften må drive virksomhet i Vestby Kommune.

Hvem fortjener ekstra oppmerksomhet? Send inn din nominasjon sammen med en kort begrunnelse via linken her. Frist 1 desember.

Om Vestby Næringsforum

%d bloggere liker dette: