Våre partnere styrker VNF!

Våre partnere er bærebjelken i vår organisasjon og denne uken samlet vi dem til møte for å diskutere videre fokusområder og samarbeid.

Vestby Næringsforum består av totalt 23 partnere. Vi setter stor pris på engasjementet som ble vist på møtet, og det var mange konstruktive innspill.

Det er ønske om at VNF jobber med å fremme bærekraft og klimatiltak for næringsdrivende i kommunen vår. For å kunne stimulere til en bærekraftig utvikling i Vestby Kommune, må vi alle gjøre tiltak. Her kan VNF ta posisjon og være en støttespiller for næringslivet og kommunen.

Vi ønsker å benytte fremtidige partnermøter som et utvidet “advisory board” for Vestby Næringsforum. Her diskuterer vi viktige tema å ta tak i, og hvordan støtte, samt øke samarbeidet blant medlemmene i forumet.

Partnermøtet ble gjennomført hos Asko Sentrallager Kjøl på Vestby, og vi fikk alle en imponerende omvisning av ett av verdens ledende logistikk og lager. Tusen takk for hyggelig vertskap.

Tusen takk til Asko Sentrallager Kjøl og Skolt Pukkverk for gode og interessante presentasjoner om deres fremtidige virksomheter.

%d bloggere liker dette: