VNF søker Daglig Leder

Vår nåværende daglige leder har fått utfordringer utenfor organisasjonen, og vi søker dermed etter en ny leder som kan ta Vestby Næringsforum til nye høyder. Vi kan tilby spennende muligheter og utfordringer for rett person, i en næringsoffensiv kommune.

Vestby Næringsforum er en veldrevet næringsforening med 165 medlemmer og 23 partnere. Hovedmålene er å tilrettelegge for best mulige rammebetingelser for næringslivet, stimulere til innovasjon og nyetableringer og være en plattform for forretningsmessig og sosialt nettverk.

Vestby Næringsforum er en frittstående og uavhengig interesseorganisasjon, og er i dag en viktig møteplass for næringslivet i hele kommunen. I tillegg jobber vi med flere spennende fokusområder i samarbeid med våre samarbeidspartnere.

Stilling som daglig leder utlyst

Stilling som daglig leder for Vestby Næringsforum er en unik mulighet for deg som brenner for utvikling av næringslivet i Vestby Kommune. Vi ønsker velkommen søknader via LinkedIn innen 10 april.

%d bloggere liker dette: