Vi flytter inn!

I november flyttet Vestby Næringsforum ut av Vestbytorget, og har siden vært på jakt etter et nytt kontorlokale sentralt i Vestby. Nå flytter vi endelig inn i nye lokaler!

Vi har vært på jakt etter et lokal sentralt i kommunen og vurdert både lokasjoner i Son og i Vestby. I prosessen har vi vektlagt at kontorene skal være moderne, ha sentral beliggenhet og at vi kan ha tilgang til møteroms fasiliteter. I tillegg ønsker vi at lokalene skal speile oss som næringsforening, og helst være tilknyttet et næringsmiljø.

Vi har vektlagt at kontorene skal være moderne, ha sentral beliggenhet og at vi kan ha tilgang til møteroms fasiliteter. Det har vi nå funnet i Kleverveien 3, og vi gleder oss til å flytte inn.

Annie Korsmo, Vestby Næringsforum

Det ble full klaff i Kleverveien 3, hvor vi leier et kontor hos O. Brevik Eiendom i nye lekre kontorlokaler. Med tilgang til møterom og moderne lokaler, gleder vi oss til å invitere våre medlemmer til møter fremover. I tillegg befinner Håndverksbakeriet seg i etasjen under, så god møtemat kan vi også by på!

Vestby Næringsforum flytter inn i kontorfellesskap i Klever veien 3 i Vestby i tipp topp moderne lokaler. Vi ønsker næringsforeningen riktig velkommen!

Liv Ragnhild Breivik, O. Breivik Eiendom

Vi signert i dag leiekontrakt, og ser frem til å flytte inn første uken i mai. Riktig velkommen til våre nye lokaler i K3.

Våre medlemmer

O. Brevik Eiendom

%d bloggere liker dette: