Nye styremedlemmer!

Liv Ragnhild Breivik, O. Breivik Eiendom

På årsmøte 27. april i år, presenterte valgkomiteen nytt styret for Vestby Næringsforum. Styret ble enstemmig godkjent på årsmøte. Vi takker styremedlemmer som går av, og ønsker nye styremedlemmer riktig velkommen.

Styret i Vestby Næringsforum består av 7 medlemmer som representerer næringsvirksomheter i Vestby Kommune. Valgkomiteen har hatt fokus på mangfold og en balanse mellom bedrifter fra ulike distrikter i kommunen. Dette har gitt en god dynamikk i styret med kandidater som representerer ulike sektorer i næringslivet. Styremedlemmer er partnere av Vestby Næringsforum, med unntak av Knut Aandal som representerer Visit Greater Oslo. Knut har vært en viktig samarbeidspartner i arbeidet med etablering av Opplev Vestby portalen.

Styreleder Halvor Sørbye ble gjenvalgt som styreleder, etter flere år som leder for foreningen. Halvor bidrar aktivt med styrearbeidet og har vært en viktig brikke i videreutvikling og etableringen av Vestby Næringsforum. Halvor sin kompetanse og innsikt i næringslivet i Vestby Kommune har vært en stor fordel i etableringsfasen, og vi er svært glad for at Halvor takket ja til nok et år som styreleder. Christin Werge Johansen(Vestby Storsenter), og Alexander Isaksen ( J.I. Bygg AS) går av som styremedlemmer, og vi takker dem begge for innsatsen.

Nye Styremedlemmer

Det er en glede å kunne presentere våre nye styremedlemmer Liv Ragnhild Breivik( O. Breivik Eiendom) og Jostein Lunde( Skolt Pukkverk).

Liv Ragnhild er daglig leder i O.Breivik Eiendom. Hun tiltrer som nestleder og vi er svært glad for hennes kompetanse og innsikt i lokalt næringsliv hun tar med inn i styret. Vestby Næringsforum flytter inn i lokalene til O.Breivik Eiendom, og vi ser frem til et godt samarbeid fremover.

Liv Ragnhild Breivik, O. Breivik Eiendom

Jostein Lunde er daglig leder i Skolt Pukkverk, og har erfaring fra tidligere styrearbeid med næringsforeninger. Hans innsikt og kompetanse vil bli godt mottatt i videre utvikling av Vestby Næringsforum. Vi ønsker Liv Ragnhild og Jostein riktig velkommen!

Vestbyregionen er i en spennende utvikling, og vi i Skolt Pukkverk AS ønsker å ta en aktiv del i denne. Jeg ser fram til å bidra og lære næringslivet bedre å kjenne som styremedlem i Vestby Næringsforum. Et aktivt og godt offentlig-privat samarbeid er en forutsetning for å virkelig lykkes med næringsutvikling etter min erfaring.» Jostein Lunde.

Jostein Lunde, Skolt Pukkverk

 

 

 

 

 

 

Bli kjent med vårt styret.

O.Breivik Eiendom

Skolt Pukkverk 

%d bloggere liker dette: