Se hva om skjer!

Opplev Vestby

Vestby Næringsforum står bak portalen Opplev Vestby, og tilbyr en Hva Skjer kalender som gir oversikt over alt som skjer i Vestby Kommune.

Hva skjer- gir deg oversikten

For å kunne løfte kulturtilbudet i Vestby Kommune, er det behov for en portal som gjør det enkelt for alle å se hva som skjer av aktiviteter i hele kommunen. Dette er nå mulig ved å bruke Hva Skjer kalenderen til Opplev Vestby.

Kalenderen gir en oversikt over kulturelle arrangement, konserter, utstillinger, show, turer, festivaler, sportsarrangement- både betalende og gratis arrangement.

Nå trenger du ikke være avhengig av å følge en aktør på Facebook for å få med deg hva som skjer. Hva Skjer kalenderen gir deg oversikt. Ikke bare er dette en god løsning for brukere i kommunen, men også for besøkende og arrangører. Dette er en fantastisk mulighet for arrangører å nå et bredere publikum.

Gratis å bruke!

Opplev Vestby er en portal som skal løfte frem lokalt reiseliv og kulturliv i hele kommunen vår, og er helt gratis for alle å bruke. Skal du arrangere en konsert, festival, utstilling e.l.? Nå kan du legge til ditt arrangement i Hva Skjer kalenderen vår. Benytt denne linken.

Vi håper så mange som mulig benytter seg av Hva Skjer kalenderen, og at den etter hvert blir foretrukket sted å finne oversikt over alt som skjer i kommunen- for besøkende og beboere.

Annie K Korsmo
Annie Korsmo, daglig leder i Vestby Næringsforum håper Hva Skjer utvikler seg til å bli foretrukket sted å finne oversikt over alt som skjer i kommunen vår.

Hva er nytt?

Hva Skjer kalenderen har eksistert siden vi lanserte Opplev Vestby i 2020. I år mottok vi tilskuddsmidler fra Mosseregionens Næringsutvikling. Disse midlene skulle brukes til å løfte næringslivet som har blitt utsatt under koronapandemien. Vi valgte å utvikle en kalender som skal løfte frem kultur og reiseliv i vår kommune, og fremstille Vestby Kommune som et attraktivt sted å besøke med et mangfoldig aktivitetstilbud.

Den tekniske løsningen bak kalenderen får et løft. Dette betyr vi blir koblet til Visit Greater Oslo sin kalenderportal. Portalen henter inn automatisk alle arrangement som er knyttet til en tredjeparts betalingskanal, og som skal arrangeres i Vestby Kommune.

Vi jobber med å forbedre brukervennligheten. Vi vil tilføre ulike kategorier og filter for å utvikle Hva Skjer kalenderen så brukervennlig som mulig.

Vestby Næringsforum retter en stor takk til Thurnbull IKT ved Christoffer Turnbull og Oform ved Alexandra Sørbye for deres arbeid med å utvikle Hva Skjer kalenderen.

Se hva som skjer i Vestby Kommune.
Registrer ditt arrangement her.
Bli medlem